Jeg heter Lene Pernille. Jeg er 29 år, og kommer fra Oslo. Etter at jeg ble ME-syk fant jeg mye glede ved å skrive. En skriveglede jeg ikke visste at jeg hadde. I tunge perioder ble skrivingen terapi. Jeg har opprettet denne bloggen for å dele kunnskap om ME, og hvordan det er å leve med kronisk sykdom. Jeg skriver også om andre temaer som er jeg opptatt av. 

Jeg har svennebrev som mediegrafiker med videreutdanning i webdesign. Jeg har jobbet flere år med avis-produskjon. Det er derfor fint for meg å bruke bloggen til å vedlikeholde og videreutvikle min kompentanse innenfor deseign og web. Så kommer nok en makeover etterhvert.

I høst ble jeg nyutdannet barnevernspedagog. Jeg har en spesiell interesse for barn og voksne psykiske helse. Vi har alle ulike historier. Et fellestrekk er at de består av oppturer og nedturer. Jeg er spesielt opptatt av hvorfor vi mennesker tenker, føler og handler som vi gjør. Hva er det som former oss som de vi er. 

ME-sykdommen gjør at jeg har en kropp som har et batteri som fort kan gå tomt, og må bruke litt tid hjemme på å lade seg opp. Nå jeg er oppladet liker jeg å være mye ute i naturen eller ta en latte på løkka med venner og familie. Jeg er også veldig glad i å reise, møte nye mennesker og bli kjent med ulike kulturer.