Om meg

Om meg

Jeg heter Lene Pernille. Jeg er 31 år, og kommer fra Oslo. Etter at jeg ble ME-syk fant jeg mye glede ved å skrive. En skriveglede jeg ikke visste at jeg hadde. I tunge perioder ble skrivingen terapi. Jeg har opprettet denne bloggen for å dele kunnskap om ME, og hvordan det er å leve med kronisk sykdom. Jeg skriver også om andre temaer som er jeg opptatt av. 

Jeg har svennebrev som mediegrafiker med videreutdanning i webdesign. Jeg har jobbet flere år med avis-produskjon. Det er en bransje det er vanskelig å få jobb i, så i 2015 begynte jeg å studere barnevern. Det var også da jeg begynte å bli gradvis syk. Jeg er veldig glad for at jeg klarte å fullføre studiet, men jeg gikk rett over på AAP.

Jeg er en stille og rolig jente, men blir nok også sett på som sosial. Er ofte den som tar initiativ til sosiale sammenkomster. Jeg elsker å planlegge og organisere. Jeg trives best med å være i aktivitet, men der begrenser sykdommen meg litt. Bruker mye av overskuddet mitt til å være ute. Er også veldig glad i å reise.